Nyheter og miljø

MILJØPOLICY

Teko print & kopi as tar klima, ytre miljø og arbeidsmiljø på alvor. Vår bedrift skal oppfylle lovpålagte og egne krav,
samt følge miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn-ordningen, hvor vi har vært sertifisert siden 2010. Vi skal ved hjelp
av gode rutiner og oppfølging av disse sørge for at driften vår fortsatt tar steg i en stadig mer miljøvennlig retning,
noe som skal dokumenteres i årlige rapporter.

 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK:

Logo av Facebook

01.03.2021
Heggedal Torg byggetrinn 1 er ferdigstilt
Teko print & kopi har levert byggetegninger til Strøm Gundersen, Abicon Elektro og Assemblin i prosjektet Heggedal Torg BTR1.
Se link for mer informasjon: http://www.bygg.no/article/1457003

16.02.2021
Teko samarbeider med Micro Matic
Teko har inngått et samarbeid med Micro Matic Norge om merking av brytere til Smarthus. Ved å styre og kontrollere de elektriske komponentene fra ett sted, sikres bygget enklere betjening, lavere energiforbruk, bedre komfort og høyere sikkerhetsnivå. Trykk "Alt av" før du forlater boligen, og smarthuset skrur av lys, kaffetrakter og setter varmen i sparemodus. Du kan også gjøre det samme i tilhørende smarthusapp. Ta kontakt med Micro Matic på tlf. 66 77 57 50 for mer informasjon.

25.09.19
3 NYE ÅR SOM MILJØFYRTÅRN!
Teko har i dag blitt resertifisert som Miljøfyrtårn for tre nye år, og vi fikk sertifiseringen for første gang i 2010. Vi leverer hvert år en klima- og miljørapport som forteller hva vi har gjort og hvilke handlingsplaner vi har i forhold til miljø fremover. Du finner rapporten vår for 2018 her : 

 

________________________________________________________

26.06.19

NYANSATT - TRINE NERDUM

Da våre trofaste medarbeidere gjennom henholdsvis 22 og 54 (!) år, Thore og Marit, går av med pensjon, har vi vært så heldige å få med en ny dame på laget. Trine Nerdrum er 47 år, bosatt i Svelvik og utdannet Grafisk designer. Hun har tidligere jobbet for blant annet Byavisen og Media Plus. Trine skal være produksjonsansvarlig og er allerede i full gang med å designe og produsere trykksaker til kundene våre, printe tekniske tegninger og utføre en hel del andre oppgaver. Trine har et bredt kunnskapsnivå, lett for å tilegne seg ny kunnskap og har spesielt godt humør! Vi i Teko ønsker Trine hjertelig velkommen til oss!

_________________________________________

11.10.18


MILJØVENNLIGE PRODUKTER

I dag har vi montert bilder av de gode og miljøvennlige produktene til Csoaps på arkitektplater. Nyt høsten, dere!

Foto: Sveinung Bråthen og Christine Hærra

_________________________________________27.10.17

TEKO LEVERER TEGNINGER TIL CAMPUS ÅS

Teko har inngått en avtale med Norsk Teknisk Installasjon (NTI) om levering av VVS-tegninger til Campus Ås - prosjektet der Norges Veterinærhøgskole og Veterinærinstituttet skal samlokaliseres når de flytter ut av Oslo.

Campus Ås er den største samlede utbyggingen i universitets- og høgskolesektoren i Norge noensinne - og den eneste i sitt slag. Prosjektet består i realiteten av åtte sammenhengende bygg med 2400 rom og totalt 63 100 m2. Dette skal stå klart til skolestart 2020.

_____________________________________________________________
09.05.17

TEKO SØKER REGNSKAPSMEDARBEIDER

Teko print & kopi as søker regnskapsmedarbeider til fast stilling 1 dag per uke. Arbeidssted er sentralt i Drammen - nær bussholdeplass og 5 min. spasertur fra togstasjonen. Det er også mulighet for gratis parkering. Snarlig tiltredelse, gjerne fra 1. juni.

Arbeidsoppgaver:
Bokføring og avstemming
Bank (inn OCR/ut)
Fakturabehandling (inn-utgående), inkludert samlefakturering per prosjekt
Månedsavslutning
Kasseoppgjør
MVA-oppgjør , forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift
Purring og inkasso
Rapportering
Vedlikeholde inngående priser i adm.systemet
Lønn, A-meld.
Årsregnskap og samarbeid med revisor hos BDO
Forefallende kontorarbeid

Kvalifikasjoner:
Utdanning innenfor regnskap og økonomi
Relevant erfaring (kan veie opp for formell utdannelse)
Gode IT-kunnskaper (Office, 24SevenOffice og Sticos)
Gjerne erfaring fra papirløst regnskap og EHF-fakturering
Referanser og politiattest er ønskelig

Personlige egenskaper:
Nøyaktig og systematisk
Pålitelig
Selvgående og initiativrik
Positiv med gode samarbeidsevner

Vi tilbyr:
Fast stilling 20 %
Varierte arbeidsoppgaver
Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
Lønn, pensjon og forsikring etter avtale

For spørsmål om stillingen ring Marianne Bredal-Jørgensen på 996 15 680 eller send søknad til: kopi@te-ko.no

_____________________________________________________________
17.02.17

Kopiering til Monserud Renseanlegg

Byggingen er godt i gang, og det skal settes opp et helt nytt renseanlegg ved siden av det gamle. Dette vil doble rensekapasiteten og sammen med eksisterende anlegg kunne rense avløpet fra 48 000 innbyggere i Hønefoss-området. Anlegget kan utvides i fremtiden. Avløpsvann fra begge anlegg vil også bli bedre renset for biologisk materiell som bakterier etc. enn i dag.

Byggeleder Eirik Furulund hos Asplan Viak i Sandvika sier: "Teko har siden de kom inn i prosjektet levd opp til sitt gode rykte med svært god service og raske leveranser på byggeplassen. Å få tegninger raskt ut til entreprenør er en av suksesskriteriene i et prosjekt som dette, og vi er så langt veldig fornøyde med jobben Teko har levert. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid".

Prosjekt- og byggeledelse: Asplan Viak AS
Prosjekterende:
COWI AS
Entreprenør bygningsmessige arbeider:
OBAS
Ferdigstilles:
2019

_____________________________________________________________
24.10.16

Teko leverandør til nytt bygg på Grev Wedels plass

Strøm Gundersen og Teko har inngått en avtale om kopiering av tekniske tegninger til det nye boligprosjektet på Grev Wedels plass i Drammen.

Prosjektet består av 82 selveierleiligheter, der 43 er solgt per i dag. Doyén er en boform for aktive voksne. Beboerne får blant annet tilgang til 500 m2 med fellesarealer som treningsrom, velværeavdeling, gjesterom, hobby- og aktivitetsrom, samt ulike tjenester.

Den lokale entreprenøren forventer å starte rivingen nå i november, og deretter begynner grunnarbeidene. Leilighetene skal stå klare i 4. kvartal 2018.

LPO arkitekter tegner i prosjektet.

_____________________________________________________________
09.08.16

CC Varehus får byggetegninger fra Teko

Det tradisjonsrike senteret på Brakerøya i Drammen bygges ut og rehabiliteres, arealet skal bli større og fasadene fra 1880-tallet skal frem i lyset igjen.

En av utfordringene er at senteret skal være åpent i hele byggeperioden, og etter en noen måneder med riving og pæling er oppbyggingsarbeidet nå godt i gang. Prosjektleder Tommy Pedersen hos WK Entreprenør sier at de er i rute og at arbeidene går etter planen.

I juli ble fundamenter for 2. etasje reist og tilhørende dekke heist på plass, og alle gulv på bakkenivå ble støpt, slik at man nå kan se "fotavtrykket" til det nye senteret.

Kjøpesenteret kan tilby 3 timers gratis parkering og skal stå ferdig sommeren 2017.

Tekniske tegninger fra arkitekt og rådgivende ingeniører blir printet ut hos Teko og levert med budet vårt til byggeplassen.

Øvrige aktører i prosjektet er:

AMB Arkitekter
RIE: ECT
RIV: EM TEKNIKK
RIB: Rambøll
RIBr: PiD Solutions

_____________________________________________________________

09.08.16

Nytt styremedlem og medeier i Teko

Vi kan med glede fortelle at vår dyktige og gode medarbeider, Heidi Grøndahl, er blitt medeier og styremedlem i Teko print & kopi as.

Heidi startet i Teko våren 2006 som salgsansvarlig. Hun kom fra IT- og grafisk bransje, hvor hun hadde jobbet i 13 år, så hun tilegnet seg raskt kunnskap om Teko og våre tjenester.

Hun fikk god kontakt med kundene, og hun gjør sitt ytterste for at de skal få det produktet de ønsker til rett pris og riktig tid. Heidi er veldig engasjert i det hun driver med. Hun tar initiativ og er flink til å motivere sine kolleger.

Vi er veldig heldige og glade for å ha Heidi på laget.

_______________________________________________________

23.05.16

Teko resertifisert som Miljøfyrtårn
Bedrifter som er Miljøfyrtårn skal resertifiseres hvert 3. år, og nå i mai fikk Teko besøk av en sertifisør fra InErgeo. Vi ble vurdert i henhold til kravene for Grafisk bransje, i tillegg til generelle krav for alle bransjer - og konsulenten godkjente arbeidet vi har gjort. I miljørapporten vår for 2015 finner du mer om hvordan vi jobber i forhold til arbeidsmiljø, energiforbruk, avfallshåndtering, innkjøp og materialbruk:

milj_rapport_2015_teko_print_kopi_as.pdf

_____________________________________________________________
11.01.16

MARIT HEDRET ETTER 50 ÅR HOS TEKO
Marit Jørgensen (65) er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste etter 50 års innsats hos oss.

Daglig leder i Teko, Marianne Bredal-Jørgensen, sier at Marit alltid møter på jobb, er kvalitetsbevisst, effektiv og har gode relasjoner til både kunder og kolleger.

Arnardo og elefanter
Marit har gått med avisen siden hun var 11 år gammel, og på sin 15-års dag den 2. august 1965, fikk hun fast jobb hos Teknisk kopiering. Men det var bare ett problem: Sirkus Arnardo var i byen, og hun hadde gledet seg til å se elefanter for første gang! Moren bad om fri for henne, og Marit fikk én time til å se på dyrene...

50 år med kopiering
Marit bor på Åssiden, er Drammens-patriot og har kopiert tekniske tegninger for arkitekter, ingeniører og entreprenører i alle disse årene. Teknologien har naturligvis forandret seg mye underveis, men fortsatt trives hun godt med mange av de samme arbeidsoppgavene.

Den blide damen har bidratt under byggingen av en rekke signalbygg i Drammen, som Sentralblokken på sykehuset, Drammens teater og de fleste nye bygningene på Union Brygge.

Det er ikke mange som kan skilte med 50 år på samme arbeidsplass, og Marit har ikke planer om å gi seg i arbeidslivet ennå - så her kan det være duket for rekord!

Utdelingen fant sted 21. desember under julelunsjen vår i det gamle administrasjonsbygget til Drammens Is, hvor Teko print & kopi holder til i dag. Marit ble veldig overrasket og hadde ikke tenkt tanken på å motta noen medalje.

Medaljen har eksistert siden 1888, den deles ut av Det Kongelige Selskap for Norges Vel og blir produsert hos Det Norske Myntverket på Kongsberg.

_____________________________________________________________
21.09.15

Rybergsvingen BRL - avtale med Alento AS
Teko har inngått en avtale med Alento AS om kopiering av tekniske tegninger til det nye byggeprosjektet i Ingeniør Rybergs gate 42 på Åssiden i Drammen. Det skal bygges 50 leiligheter, og arkitekt i prosjektet er Halvorsen & Reine. Entreprenøren flytter inn i brakkeriggen i disse dager, og leilighetene skal stå klare i løpet av 2016. Det er fortsatt ledige leiligheter i prosjektet, og disse selges via Garanti Eiendomsmegling.

_____________________________________________________________
24.08.15

Trykksaker til valget 2015
I løpet av høsten har vi laget trykksaker til Kommune- og Fylkestingsvalget for AUF i Buskerud, Drammen Byliste og Nedre Eiker KrF. De har hatt behov for valgkamp-materiell som flygeblader, plakater og brosjyrer. Vi ønsker alle partiene lykke til med valget!

_____________________________________________________________01.04.15

Miljøfyrtårn-rapport for 2014
Teko har vært Miljøfyrtårn siden 2009, og i miljørapporten vår for 2014 finner du mer om hvordan vi jobber i forhold til arbeidsmiljø, energiforbruk, avfallshåndtering, innkjøp og materialbruk:

milj_rapport_2014_teko_print_kopi_as.pdf

_____________________________________________________________
05.02.15

Fortsetter samarbeidet med Strøm Gundersen
Helt siden Union Eiendomsutvikling startet arbeidet med å fornye området Union Brygge i Drammen, så har Strøm Gundersen stått for byggingen. Teko har hele veien kopiert, printet og levert ut bunkevis med tekniske tegninger til entreprenør-selskapet fra Mjøndalen, og i dag er det to større prosjekter som er i utbyggings-fasen: EB-bygget og Papirbredden III (se bilde).

_____________________________________________________________
17.11.14

Sandstranda boliger i Krokstadelva
Teko print & kopi as har inngått en avtale med Consto Øst AS om å kopiere og distribuere byggetegninger til det nye leilighetsprosjektet nedenfor Buskerud Storsenter i Krokstadelva. Byggingen starter i begynnelsen av januar, og de 44 leilighetene skal stå klare sommeren 2016. MAKE Arkitekter tegner i prosjektet.

_____________________________________________________________
30.10.14

Tekniske tegninger til Valdres Lokalmedisinske senter
Gjennom et samarbeid med Veidekke Entreprenør i Hallingdal og A/S Valdresbygg kopierer Teko byggetegninger til ovenfor nevnte prosjekt på Fagernes. Det nye senteret blir på 10 000 m2 og skal stå ferdig i 2015. Trykksakene blir sendt oppover via ordinær post, og dette fungerer fint.

_____________________________________________________________
23.06.14

Avtale med Multiconsult
Teko print & kopi as inngikk i dag en avtale med Multiconsult i Drammen om skanning, kopiering og distribusjon av tekniske tegninger og dokumentasjon. Avtalen er generell og gjelder for alle prosjekter.
_____________________________________________________________

23.01.14

Samarbeid med Bermingrud Entreprenør
Teko har i en årrekke printet arkitekt- og ingeniørtegninger for Bermingrud Entreprenør AS. I 2013 leverte vi til byggeprosjekter som glasspaviljongen i Ticon-bygget på Strømsø Torg, leilighetsprosjektet Arbeidergata 25 i Mjøndalen, Buskerudveien 217-219 (Fremtiden), Heimannsåsen BTR 3 i Slemmestad, Utleiesenterets nye lokaler i Kobbervikdalen og nå Stadionkvartalet i Mjøndalen.
________________________________________________________________

15.01.14

Rapporter for Fylkesmannen
Teko har i de siste årene trykket og bundet inn en rekke rapporter for Fylkesmannen i Buskerud. De to siste rapportene i porteføljen så langt ble produsert og levert nå i januar.
________________________________________________________________

02.08.13

Trykking av valgkamp-materiell
Buskerud Høyre, Rødt Buskerud og Sande Arbeiderparti har valgt oss som leverandør av trykksaker i forkant av Stortingsvalget 2013. Dette gjelder hefter, foldere, flyere, t-skjorter og konvolutter.
________________________________________________________________

27.05.13

Teko er resertifisert som Miljøfyrtårn
I juni 2013 har Teko print & kopi as vært Miljøfyrtårn i 3 år, og i dag hadde vi besøk av en sertifisør som skulle vurdere om vi fortsatt er kvalifisert til å være en Miljøfyrtårn-bedrift. Etter en gjennomgang av miljøarbeidet i bedriften vår på områder som avfallshåndtering, energi, HMS, innkjøp, transport og utslipp, så fikk vi fornyet lisensen!

Du kan lese mer om miljøarbeidet vårt i den siste Miljøfyrtårn-rapporten:

milj_rapport_2012_teko_print_kopi_as.pdf

________________________________________________________________

16.04.13

Teko kopierer for OBAS på Gamle Løren skole
OBAS Entreprenør AS har igjen valgt Teko print & kopi as som samarbeidspartner i et av byggeprosjektene sine. Denne gangen gjelder det rehabiliteringen av Gamle Løren skole i Oslo, og Undervisningsbygg er oppdragsgiver. Arkitekt i prosjektet er Marlow Ramfelt, og blant konsulentene finner vi bl.a. Rambøll. Arbeidet skal pågå frem til skolestart i 2014.

________________________________________________________________
08.03.13

Tronrud Bygg AS kopierer hos Teko
Vi har inngått en avtale med Tronrud Bygg AS i Hønefoss om å levere print- og kopitjenester til byggeprosjektene Skytten på Rykkinn og Lundekroken hus 9, 10 og 11 på Billingstad.

________________________________________________________________09.01.13

Teko trykker for Nedre Buskerud Boligbyggelag
For femte året på rad har Teko print & kopi as fått i oppdrag å produsere innkallinger til årsmøtene for omkring 300 sameier og boligbyggelag som NBBO forvalter. Heftene sendes ut til over 12000 boliger, og oppdraget pågår fra februar og ut mai 2013.

________________________________________________________________
30.11.12

Avtale med Trio entreprenør på Åskollen skole
Teko print & kopi as har inngått en prosjektavtale med Trio Entreprenør AS om kopiering i prosjektet Åskollen skole. Skolen skal få et nytt bygg, og flere av de gamle paviljongene skal rehabiliteres. Drammen Eiendom KF er byggherre, og Enerhaugen Arkitektkontor tegner. Prosjektet ferdigstilles våren 2014.

_________________________________________________________________
27.10.2011

Teko kopierer tekniske tegninger til PIR 7
Vi har inngått en avtale med entreprenør Strøm Gundersen AS om å levere kopieringstjenester til det nye leilighetsprosjektet PIR 7, hvor det bygges 69 leiligheter helt nede ved Drammenselva. Byggherre er Union Eiendomsutvikling AS, og LOF Arkitekter MNAL AS står for utformingen. Prosjektet skal stå ferdig i desember 2013.

_________________________________________________________________

09.06.2010

Teko har blitt Miljøfyrtårn!
Onsdag 9. juni hadde vi sertifisør på besøk og ble godkjent som Miljøfyrtårn!

Teko er en bedrift som ønsker å gjøre en innsats for miljøet. I den forbindelse har alle ansatte denne våren jobbet for å bli bedre på en rekke områder, blant annet kildesortering, avfallsreduksjon, HMS, energisparing, transport og innkjøp. Nå kan vi tilby mer miljøvennlige trykksaker, og dette betyr at det blir enklere for deg som kunde å handle miljøvennlig hos oss! Se flere detaljer i Miljørapporten nedenfor.

milj_rapport_2009_teko_print_kopi_as.pdf

__________________________________________________________________

13.10.2009

Byggetegninger til Bauhaus i Vestby
Teko print & kopi har inngått en avtale med Gela AS i Mjøndalen om levering av tekniske tegninger til prosjektet Bauhaus i Vestby. Arkitektkompaniet AS i Drammen er arkitekt i prosjektet, og varehuset skal stå ferdig våren 2010.

Dette er det andre varehuset Bauhaus bygger i Norge. Det første stod ferdig på Liertoppen, sydvest for Oslo, i 2007. Også den gangen var Teko leverandør av tekniske tegninger og dokumentasjon.

01.05.2009

Rammeavtale mellom Teko og OBAS Entreprenør
Teko print & kopi har en løpende rammeavtale med OBAS Entreprenør om levering av tekniske tegninger og tilhørende kopieringstjenester. Det største prosjektet som går inn under avtalen er byggingen av den nye ungdomsskolen i Drammen, Marienlyst skole, som blir det største passivhus-bygget i Norge. Ekstra isolering gjør at energibehovet blir meget lavt og skolen miljøvennlig. Teko skal også levere tegninger til leilighetsprosjektet på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande.

01.09.2008

Drammensbadet åpner i dag!
I dag åpner det nye Drammensbadet, hvor Teko har levert byggetegninger og dokumentasjon. Dette er Norges største badeanlegg, og innendørs kan man blant annet glede seg over fem basseng, hvorav et bølgebasseng og et 50-meters basseng, i tillegg til boblebad, sklier, treningssenter og egen velvære-avdeling.

27.08.2008

Rammeavtale med VITO teknisk entreprenør
Teko print & kopi as har signert en rammeavtale med VITO teknisk entreprenør AS i Drammen om produksjon av tekniske tegninger og dokumentasjon til prosjektene deres. VITO er en VVS-entreprenør med 36 ansatte og sentral godkjenning i klasse 3.

27.11.2007

Avtale med Asplunds Bygg
Vi har i dag inngått en avtale med Asplunds Bygg AS i Lillestrøm om levering av tekniske tegninger og dokumentasjon. Avtalen går over to år og gjelder i første omgang Fetsund Brygge. Prosjektet består av 117 eksklusive leiligheter, fordelt på tre bygg. Det er Arkitektgruppen Drammen som har tegnet Fetsund Brygge, og byggingen starter i vinter. Første byggetrinn skal stå ferdig i fjerde kvartal 2009.

25.10.2007

Avtale med Asker Entreprenør
Teko print & kopi har i dag signert en avtale med Asker Entreprenør AS om et samarbeid innen print- og kopitjenester. Avtalen er generell og går over to år. Oppgraderingen av Danvik skole er det første prosjektet vi samarbeider om, og totalentreprisen har en ramme på 100 millioner kroner. Drammen Eiendom KF er byggherre, Terje Grønmo Arkitekter AS står for tegningene og skolen skal være ferdig i løpet av 2008.

02.10.2007

Ny HP fargeplotter
I dag har vi fått den splitter nye HP DesignJet Z6100 i hus. Bredden på trykket er inntil 106 cm og lengde inntil 75 meter. Plotteren bruker UV-bestandig blekk og egner seg meget godt til roll-ups, plakater, tekniske tegninger, foto (også ren sort/hvitt) og mye annet.

12.06.2007

Betalingsterminal
Vi har nå fått betalingsterminal på kopisenteret vårt i Konnerudgata 27.

05.06.2007

Avtale med Strøm Gundersen
Teko print & kopi har inngått en avtale med entreprenørfirmaet Strøm Gundersen AS om levering av tekniske tegninger til Quality Spa & Resort Son Marina i Vestby kommune. Halvorsen & Reine er arkitekten bak prosjektet, som blant annet skal inneholde et hotell med 148 rom. Anlegget ligger helt nede ved sjøen, og det er forventet å bli et av de flotteste spa-hotellene i Norden. Byggingen starter opp nå i juni, og prosjektet skal ferdigstilles i 2009.

10.04.2007:

Ny Océ storformat-maskin
I uken før påske byttet vi ut Océ 9800 med den betydelig raskere etterfølgeren TDS800. Maskinen er den eneste i sitt slag i Drammen og produserer tegninger i sort/hvitt storformat inntil A0 bredde og lengde etter ønske (papir på rull). For kundene vil oppgraderingen blant annet innebære skarpere strek og jevnere dekkflater i gråtoner. Lyse streker som opprinnelig er laget i farger blir også gjengitt tydeligere. Siste versjon av Repro Desk gjør at PDF-filer blir håndtert på en mer effektiv måte og reduserer risikoen for feil. Ved generering av tegningsfiler kan driveren til 9800 fortsatt brukes.

19.02.2007:

Vi har flyttet!
Mandag 19. februar flyttet Teko print & kopi inn i nye lokaler i Konnerudgata 27. Postadresse, telefonnummer og annen firmainformasjon er som før.