Om oss

Hos Teko får du trykksaker på sølvfat!.jpg

Historikk
Teknisk kopiering AS ble startet opp i Drammen på 50-tallet, og produksjon av tekniske tegninger var en viktig del av hverdagen. Selskapet leverte byggetegninger til rekke større prosjekter, som Røyken og Lier Rådhus, Skoger Sparebank, Sykehuset Buskerud og Norges Bank.

Marianne Bredal Jørgensen overtok som daglig leder og eier av Teko print & kopi as i 2001, og i februar 2007 flyttet vi inn i nåværende lokaler på Marienlyst. I 2016 gikk også markedsansvarlig Heidi Grøndahl inn på eiersiden i selskapet.

Lang erfaring
I dag består Teko-teamet av dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere som alle har minst 15 års erfaring fra trykkeri- og grafisk bransje. Vi har fortsatt mange arkitekter, rådgivende ingeniører, eiendomsselskaper og entreprenører som kunder, men har samtidig utviklet oss til å bli en leverandør av et bredt spekter av digitale og tradisjonelle trykksaker til alle grener av næringslivet. Vi har avtaler med kunder i både offentlig og privat sektor.

Høy kvalitet
Teko produserer trykksaker av høy kvalitet på maskiner fra kjente leverandører som Xerox, Hewlett-Packard og Canon/Océ.

Kort leveringstid

I en travel hverdag vet vi at ting haster. Med bakgrunn i effektiv produksjon, god bemanning og egen budbil kan vi tilby rask levering. Feil betyr forsinkelser, og derfor ringer vi alltid dersom noe er uklart ved en ordre eller noe ikke stemmer. God service er varemerket vårt!